Zalig In Antwerpen

Over ons

Hallo,
Wij zijn Kathleen en Stefaan, de bezielers van 
ZaligAanZee en ZaligInAntwerpen. Samen met onze 3 dochters wonen we in het Noorden van Antwerpen. 

Na 20 jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren kozen we voor een nieuw avontuur; Zalig! We vonden het woord “Zalig”, het beste woord om dat overweldigende vakantiegevoel te beschrijven. En dat is precies wat we onze gasten bij ZaligAanZee en ZaligInAntwerpen willen bieden: instant vakantie!

Kathleen Cassiers ( 1970 )

Na een mooie carrière in marketing en communicatie voor grote A-merken (LEGO, Ogilvy & Mather, Philips, IBM, Quick Restaurants) gooide Kathleen na 20 jaar het roer om, om al haar expertise te bundelen en te combineren met haar passie voor interieur en reizen. Binnen Zalig werkt zij met veel enthousiasme aan de inrichting van de woningen. Daarnaast staat ze dagelijks in voor de marketing, communicatie en verhuur van de vakantiewoningen via www.zaliginantwerpen.be en www.zaliginantwerpen.be.

Kathleen heeft een Bachelor Toegepaste Communicatie Wetenschappen, een Bachelor Marketing en is Erkend Vastgoedmakelaar : BIVnr 508402

Stefaan Van Dyck ( 1966 )

Stefaan is door zijn loopbaan bij verschillende technologie- en consultancybedrijven en na het opstarten van een aantal start-ups gepokt en gemazeld als business developer en ondernemer.

Binnen Zalig werkt hij als business developer en als bouw, technologie en financiële coördinator.

Stefaan heeft een Master in de Industriële Wetenschappen, een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde een Vlerick Master Class in Innovation & Entrepreneurship.